barra-header-generic

Per què aquesta pàgina?

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida (Ara Lleida) i l’Associació Corporativa d’Agències de Viatges Especialitzades (ACAVE) han creat una proposta comuna per acostar la destinació dels Pirineus i Terres de Lleida a les Agències de Viatges del País.

  1. Perquè les agències de viatges, tant receptives com emissores, sou les vertaderes dinamitzadores del territori. Gràcies als vostres paquets turístics, englobeu tota mena de proveïdors (allotjaments, restaurants, museus, guiatges, experiències, activitats, etc.) en un sol clic.
  2. Perquè hi ha una voluntat de posar en contacte absolutament directe a les agències de viatges receptives de Lleida que promouen paquets turístics de qualitat, amb les emissores del país que en aquests moments podeu necessitar ofertes concretes per la demanda dels vostres clients, no existint cap tipus d’intermediació. Per això, ni el Patronat de Turisme de Lleida ni ACAVe, tindran cap responsabilitat sobre els paquets, ni la seva gestió. 
  3. Perquè les agències de viatges receptives posareu la descripció dels vostres paquets comissionables amb el millor preu garantit (amb la possibilitat de paquets a la carta a preus nets), i amb el contacte directe a disposició exclusivament per a les agències de viatges emissores.
  4. Perquè és una pàgina web B2B en català i castellà, creada de tal manera que les agències de viatges emissores podeu reenviar els paquets turístics, personalitzant-los amb el vostre nom.
  5. Perquè aquesta plataforma només està disponible per a les agències de viatges emissores a través d’una contrasenya que s’ha enviat a través de l’Associació Corporativa d’Agències de Viatges Especialitzades (ACAVE).
  6. Perquè tindreu un contacte per a què ens indiqueu qualsevol suggeriment que us pugui ajudar a vendre els paquets turístics.

Rebeu una cordial salutació,