barra-header-generic

Preguntes freqüents

Sí, a la descripció de cadascun dels paquets introduïts en aquest portal apareix la informació de contacte de l’agència receptiva que l’organitza perquè pugueu resoldre dubtes i reservar. 

Efectivament, tens dues possibilitats:

  1. Fer-ho a través de la receptiva directament si veus algun paquet similar, per la tipologia o territori, que estiguis buscant.
  2. Mitjançant el formulari de contacte de la plataforma et podem assessorar sobre les receptives que més s’adaptin a la teva petició.
Si esteu interessats a rebre més informació d’alguna l’escapada, trobareu al final de cada proposta la informació de contacte de l’agència de viatges receptiva que l’organitza (correu electrònic, pàgina web, telèfon, etc.).

Els serveis turístics no són prestats pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida sinó per l’empresa organitzadora de l’experiència i que consta a cadascuna de les ofertes, essent ella la responsable de la correcta prestació del servei. Quan s’envia una sol·licitud de reserva, el contacte es fa directament amb l’agència de viatges receptiva de les Terres de Lleida i en cap cas el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida no té responsabilitat sobre els paquets turístics que ofereix el prestatari de serveis com tampoc dels deures i les obligacions que se’n derivin, de cara a l’usuari i/o a tercers, ni de les possibles reclamacions, que hauran d’anar dirigides a l’agència de viatges receptiva.